Om oss

Urmaker Karlsson ble etablert 1995. I 27 år har vi vært vært Ålesunds ledende leverandør av høykvalitets klokker. I dag finner du oss i vår topp moderne urmakerforretning i AMFI Moa Nord.

Autorisert forhandler

Vår lidenskap for klokker gjenspeiles i alt vi foretar oss – fra reparasjon og vedlikehold til kvaliteten på varene vi selger og kundeservicen vi legger vår stolthet i å yte. 

En kvalitetsklokke er en investering det er viktig å ta vare på og pleie med omsorg. Vårt verksted rommer autoriserte urmakere som står klare til å reparere og vedlikeholde alle merkene vi fører, samt en rekke andre klokker og merker.

Nettbutikk

I vår nettbutikk finner du alle våre lagerførte modeller, og her kjøper du selvsagt med de samme betingelser som i vår fysiske butikk. I nettbutikken fører vi også et større utvalg av hver merkevare sitt sortiment. 

Vanlig leveringstid på bestillingsvarer er cirka 14 dager.
I nettbutikken har du anledning til å handle når som helst, da den selvfølgelig er døgnåpen. Lurer du på noe? Vi er her for å svare på spørsmål alle hverdager mellom klokken 10 og klokken 16.

AMFI Moa nord, 2. etasje
Langelandsvegen 25
6010 Ålesund