Forside > Service

Service og reparasjoner

Vi utfører service og reparasjoner på veggur, bordur, gulvur og armbåndsur. En fagutdannet urmaker med lang erfaring og moderne verksted, hjelper deg gjerne med yndlingsklokken som har gått i stå. Med kyndige hender, kan kostbare og verdifulle urverk få et nytt, langt liv.

Om du har et vegg- eller gulvur som du ønsker reparert, men ikke har mulighet til å levere det til oss i forretningen, så kan vi hente og levere. Ring oss på 70 14 92 22.

Står tiden stille? Vi får den til å gå igjen!
Vi gir deg ett års garanti på batteriskift. Vi bruker kun kvalitetssterke og miljøvennlige batterier.

Kvikksølvbrie sølvoksidbatterier - miljøvennlig og mer effektive!
Urmaker Karlsson bruker bare batterier fra Seiko. Seiko er kvalitet og bransjeledende på globale regler og standarder etter kvikksølvforbudet. Seiko's kvikksølvfrie sølvoksidbatterier er miljøvennlige, har lang levetid, er svært driftssikre og takler suverent store temperatursvingninger.

Alle klokker
Vi skifter batteri og har service på absolutt alle klokker. Det spiller ingen rolle om din klokke er rimelig, dyr, kjøpt hos oss, kjøpt hos andre, kjøpt på nett, om det er pulsklokke, pulsbånd, barneklokke eller en hvilken som helst annen klokke. Hos oss får alle klokker super behandling og nytt batteri. Vi trykktester i butikk.

Batteri er ferskvare
Batteri lader seg sakte, men sikkert ut av seg selv. Batteri som oppholder seg lenge på lager vil derfor kunne ha en kortere levetid. Våre batteri er av ypperste kvalitet og kommer direkte fra leverandør til oss. Det gjør at du kan være helt sikker på at batteriene vi bruker er helt ferske.

Vi er klokkeklare - stikk innom oss for en tidsriktig klokkesjekk!

Priser fra: kr. 150 - 820,-